100 seconden review Call of Duty

100 seconden review Call of Duty

Vandaag een 100 seconden review over Call of Duty, dit spel is ontzettend populair en dit is niet alleen in Nederland het geval. Het wordt wereldwijd ontzettend veel gespeeld en wij vinden dit vrij logisch. Het ziet er namelijk erg goed uit, tevens is er veel waarde gehecht aan de gameplay. Het is erg fijn om dit spel te spelen en alles gaat enorm soepel. Er zijn al ontzettend veel varianten uitgebracht en mocht jij dit spel niet goed kennen, dan leggen we je graag uit wat men doet op het moment dat het spel gespeeld wordt. Lees daarom onderstaande informatie eens goed door en mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Ben jij op zoek naar een andere 100 seconden review van een leuke game? Kijk dan naar onze andere artikelen. We hebben er namelijk nog een hoop geschreven.

Een geweldig spel

Wanneer je dit spel speelt, dan kom je als het ware in een oorlog terecht. Samen met jouw team zal je het andere team zo vaak mogelijk moet uitschakelen. Word jij neergeschoten, dan zal je even moeten wachten tot je weer mee kunt spelen. In dit spel zijn er heel veel verschillende wapens waarvan je gebruik kunt maken en dat is natuurlijk erg gaaf. Tevens ziet het er zoals gezegd super echt uit.

Zombie modus

Wanneer we het hebben over Call of Duty, dan hebben we het ook over zombie modus. Hierbij wordt de wereld aangevallen door zombies en ben jij in deze wereld te vinden. Je zult moeten overleven en je zult de zombies uit moeten schakelen. Dit kan je doen met de verschillende wapens die in het spel te vinden zijn. Tevens kan je dit ook samen met je vrienden doen in de multiplayer modus. Wat ook leuk is, is om dit online te spelen. Samen met andere spelers zal je er dan voor moeten zorgen dat de zombies jullie niet pakken. Echter is het dan wel aan te raden om met een headset op te spelen. Je zult namelijk moeten overleggen over hoe jullie het aan gaan pakken. Hier komt veel tactiek bij kijken en dat is leuk! Mocht jij voorbeelden zien van hoe andere mensen de zombies uitschakelen? Kijk dan eens op YouTube, hier vind je veel leuke video’s.

MEER TE WETEN KOMEN