100 seconden review FIFA 21

100 seconden review FIFA 21

Gamen, voor veel mensen is dit een hobby en dat is niet gek. Wanneer je ervoor kiest om te gamen kan je echt even lekker genieten van afleiding. Mocht jij een drukke week gehad hebben en wil jij je even lekker terugtrekken? Dan is dit natuurlijk erg lekker. Er zijn ontzettend veel verschillende games en vandaag geven we een 100 seconden review over FIFA 21, een spel dat enorm populair is op dit moment en dat ook eigenlijk is geweest. FIFA 21 is de variant uit dit jaar, echter zou je bijvoorbeeld ook FIFA 07 kunnen spelen, je speelt dan de variant uit 2007. Dit is alleen niet aan te raden, het spel wordt ieder jaar namelijk flink beter en dus zal je een groot verschil zien. Het spel wordt ieder jaar namelijk mooier, maar ook fijner om te spelen. Mocht je het leuk vinden om de verschillen in de loop van de jaren met elkaar te vergelijken, dan zijn er leuke tutorials op Youtube te vinden.

Ontwikkelingen

We vertelden net al dat het spel in de loop der jaren flink verbeterd is en dat er leuke filmpjes op Youtube te vinden zijn waarin je dat kunt zien. Echter is het uiterlijk van het spel en de manier van spelen niet het enige dat er ieder jaar veranderd. De selecties worden ook ieder jaar weer bijgewerkt. Wanneer je een oudere variant speelt, dan zal je dus moeten spelen met selecties die niet meer kloppen en dat is natuurlijk minder leuk. Mocht jij ervoor kiezen om online te willen spelen, dan is de kans ook groot dat er minder spelers zijn tegen wie je kunt spelen op het moment dat je een oudere versie speelt. Juist daarom is het aan te raden om voor FIFA 21 te kiezen. Hou jij niet van online spelen? Dan zijn er nog genoeg andere leuke game modes.

Carrière modus

Carrière modus is enorm populair. Je wordt dan de trainer van je favoriete voetbalclub en je gaat ervoor zorgen dat je de beste resultaten behaalt. Je kunt zelf spelers verkopen, de opstellingen maken, maar ook gewoon de wedstrijden spelen. In de loop der jaren (in de het spel natuurlijk) kan je ervoor zorgen dat jij een top coach wordt en dat je successen behaalt met je teams en dat spelers zich ontwikkelen. Hoe leuk is dat?

MEER TE WETEN KOMEN